FOTBAL – Al treilea meci din Liga 1 pe stadionul din Tîrgu Mureș

LIGA 1. Pentru că lucrările de reabilitare a stadionului municipal din Sibiu nu s-au finalizat, luni, 20 august, de la ora 18, FC Hermannstadt va disputa și cel de-al treilea joc acasă din actuala stagiune a Ligii 1 tot pe stadionul Tran-sil din Tîrgu Mureș, deși FRF anunță că meciul se va disputa la Sibiu.

 

Clubul sibian a anunțat că „revine la Tîrgu Mureș pentru întâlnirea” cu formația din județul Ilfov, FC Voluntari. Meciul de luni din municipiul reședință al județului Mureș opune ultimele două formații din clasamentul Ligii 1, după primele patru etape Hermannstadt ocupând locul 13, cu o victorie, un egal și două înfrângeri, iar Voluntari, ultimul loc, cu un egal și trei înfrângeri.

 

În primele două meciuri acasă, disputate în Tîrgu Mureș, FC Hermannstadt a obținut o victorie (în primul meci, cu Sepsi OSK, 1-0) și un egal (cu Dunărea Călărași, 1-1). Cele două formații s-au întâlnit în toamne anului 2016, în 16-imile Cupei României, când FC Hermannstadt a realizat surpriza, eliminând echipa ilfoveană (la acea vreme, deținătoarea trofeului și a Supercupei României) cu 1-0 – meciul s-a disputat pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.

 

Oficialii clubului sibian au anunțat și prețul biletelor la meciul de luni, din Tîrgu Mureș, acesta fiind cuprins între 10 lei (la tribuna 1B și peluză) și 30 de lei (la tribuna 0).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare