FOTBAL – Al treilea meci din Liga 1 pe stadionul din Tîrgu Mureș

0
89

LIGA 1. Pentru că lucrările de reabilitare a stadionului municipal din Sibiu nu s-au finalizat, luni, 20 august, de la ora 18, FC Hermannstadt va disputa și cel de-al treilea joc acasă din actuala stagiune a Ligii 1 tot pe stadionul Tran-sil din Tîrgu Mureș, deși FRF anunță că meciul se va disputa la Sibiu.

 

Clubul sibian a anunțat că „revine la Tîrgu Mureș pentru întâlnirea” cu formația din județul Ilfov, FC Voluntari. Meciul de luni din municipiul reședință al județului Mureș opune ultimele două formații din clasamentul Ligii 1, după primele patru etape Hermannstadt ocupând locul 13, cu o victorie, un egal și două înfrângeri, iar Voluntari, ultimul loc, cu un egal și trei înfrângeri.

 

În primele două meciuri acasă, disputate în Tîrgu Mureș, FC Hermannstadt a obținut o victorie (în primul meci, cu Sepsi OSK, 1-0) și un egal (cu Dunărea Călărași, 1-1). Cele două formații s-au întâlnit în toamne anului 2016, în 16-imile Cupei României, când FC Hermannstadt a realizat surpriza, eliminând echipa ilfoveană (la acea vreme, deținătoarea trofeului și a Supercupei României) cu 1-0 – meciul s-a disputat pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.

 

Oficialii clubului sibian au anunțat și prețul biletelor la meciul de luni, din Tîrgu Mureș, acesta fiind cuprins între 10 lei (la tribuna 1B și peluză) și 30 de lei (la tribuna 0).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ