FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters se pregătește pentru al doilea meci disputat în postură de gazdă din sezonul regulat

0
188

MECI ACASĂ. Deși în cele două jocuri disputate până acum în Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 echipa Mureș Monsters a pierdut (0-60 acasă, cu campioana en-titre, Cluj Crusaders, și 0-7 în deplasare cu Reșița Locomotives – foto din meci), pasionații de fotbal american au ocazia să vadă un nou meci pe terenul Mureșeni.

 

În 5 mai 2019, tânărul lot al mureșenilor de la Monsters – echipa fiind refăcută după ce anul trecut a fost nevoită să renunțe la disputarea ultimului meci din CNFA – va disputa cel de-al doilea meci pe teren propriu din sezonul regulat 2019 (al șaselea din istoria sportului în România), în compania bănățenilor de la Timişoara 89ers.

 

În ultimul meci din campionat, Timişoara 89ers a pierdut cu 21-0 pe terenul campioanei Cluj Crusaders. În această ediție de campionat participă cinci echipe: Cluj Crusaders, Bucharest Rebels, Timişoara 89ers, Reșița Locomotives și Mureș Monsters.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ