FOTBAL – Avântul Reghin, a doua echipă mureșeană calificată în turul III al Cupei României: victorie în deplasare, la Bistrița

CUPA ROMÂNIEI. Avântul Reghin s-a calificat în turul III al Cupei României în urma victoriei obținute în deplasare, la Bistrița. Avântul este a doua echipă din județul Mureș, după Unirea Ungheni (Liga a IV) – care a eliminat AFC Odorheiu Secuiesc -, care își continuă parcursul în ediția 2019-2020 a competiției. În meciul cu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița, elevii antrenorului Răzvan Dan s-au impus cu 3-1 (1-0), în urma unui meci pe care l-au dominat tactic.

 

Reghinenii au deschis scorul în minutul 14, prin Adrian Murar, acesta fiind și unicul gol al reprizei. În cea de-a doua parte a meciului, bistrițenii au reușit egalarea chiar în debutul reprizei, prin mijlocașul Adrian Nalați (min. 51), însă bucuria gazdelor a fost de extrem de scurtă durată, în faza imediat următoare Ovidiu Covaciu readucând Avântul în avantaj. Rezultatul final al partidei a fost stabilit de David Potor (min. 62), intrat pe parcursul jocului.

 

Iată echipele cu care au început partida cei doi antrenori principali, Dan Matei și Răzvan Dan.

ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița: Mureșan – Milandru, Lorincz, Hasnaș, Vărărean – Suciu, Meșter, Nalați, Cilean – Stoianof, Curtuiuș. (antrenor Dan Matei)

CSM Avântul Reghin: Bucin – A. Pop, Bugnar, Merdariu, Laczko – Murar, Luca, Covaciu, Chirilă – Bujor, Horvath. (antrenor: Răzvan Dan)

 

Meciul a fost arbitrat de o brigadă maramureșeano-clujeană condusă de Răzvan Necrici, observatorul meciului fiind fostul fotbalist al FC Baia Mare, Emil Kemeneș.

 

Avântul Reghin s-a calificat în faza a III-a a Cupei României, etapă în care se dispută 27 de meciuri între cele 30 de echipe calificate din faza a II-a, 13 echipe din Liga a III-a şi 11 echipe din Liga a II-a. Meciurile fazei a III-a a competiției se dispută în 28 august 2019.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare