FOTBAL – Avântul Reghin câștigă cu două goluri marcate în prelungiri cu echipa secundă a Gaz Metan Mediaș, MSE victorie cu Iernut

LIGA 3. În cea de-a 14-a etapă a seriei 5 din Liga III, cele trei echipe mureșene au obținut două victorii și o înfrângere. Avântul a câștigat în extremis acasă, pe stadionul din Reghin, cu echipa secundă a Gaz Metan Mediaș, echipă cu jucători de 16-17 ani (doar patru sunt trecuți de 18 ani). Reghinenii au înscris toate golurile în prelungirile celor două reprize. Mediaș a deschis scorul în minutul 18, prin Mateș, iar Avântul a restabilit egalitatea în ultimul minut al prelungirilor priemi reprize, la ultima fază de joc.

 

Repriza secundă a adus din nou Gaz Metan 2 în avantaj (a înscris Costea, în minutul 68), iar meciul se îndrepta spre o înfrângere neașteptată a echipei locale. Arbitrul central a acordat 4 minute de prelungiri, iar reghinenii au înscris de două ori, în minutele 92 și 93, prin Truță și Feketics, consemnând o revenire în care nu mai credea aproape nimeni.

 

Celelalte două echipe mureșene au jucat între ele, la Tîrgu Mureș MSE impunându-se din postura de gazdă în meciul cu penultima clasată, CS Iernut, unicul gol al partidei fiind înscris de Ungur în prima repriză.

 

Iată rezultatele complete ale etapei și marcatorii:

* Avântul Reghin – Gaz Metan Mediaş 2: 3-2 – Iulian Sâplăcan (45+2), Florin Truţă (90+2), Norbert Feketics (90+3) / Mihai Mateş (18), Paul Costea (68)

* MSE Târgu Mureş – CS Iernut: 1-0 – Mircea Ungur (36)

* AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Tăşnad: 3-0 – Szilard Mitra (10), Fabio Nascimento de Oliveira (29), Bajko Barna (41)

* Sănătatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea: 0-0

* Sticla Arieşul Turda – CFR Cluj 2: 1-0 – Cristian Paleoca (42)

* ACS Unu Fotbal Gloria – AFC Odorheiu Secuiesc: 1-1 – Cristian Bucur (25) / Daniel Chifu (17 – pen.)

* Olimpic Cetate Râşnov – AFC Hărman: 2-1 – Alin Dobre (58), Alin Damian (67) / Mugurel Buga (61)

* Minaur Baia Mare – Unirea Dej: 3-1 – Bogdan Boje (29), Sandu Bococi (64), Răzvan Lupu (69) / Daniel Hetea (25).

 

În clasament, pe primele trei locuri sunt, în ordine, ACS Fotbal Comuna Recea (34 de puncte), AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (30 de puncte) și Minaur Baia Mare (29 de puncte). Echipele murșeene ocupă locurile 8 (Avântul Reghin, cu 23 de puncte), 10 (MSE Târgu Mureş cu 15 puncte) și 15 (CS Iernut cu 6 puncte).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare