FOTBAL – Avântul Reghin, egal în primul joc de pregătire înaintea reluării campionatului

MECIURI DE PREGĂTIRE. CSM Avântul Reghin a disputat primul joc de pregătire în pauza competițională a ediției 2020-2021 a Ligii a III-a, meciul având loc pe Stadionul Transil din Târgu Mureș (teren sintetic), la 17 zile de la reunirea lotului.

 

În primul meci al anului, Avântul i-a avut ca adversari pe foștii colegi de serie din cea de-a treia divizie valorică a țării, ACS Unu Fotbal Gloria Bistrița (care în această ediție activează în Seria a 10-a), lotul acesteia reunindu-se pentru pregătire în 11 ianuarie 2021. Ambii atrenori principali, atât Răzvan Dan (Avântul Reghin), cât și Dan Matei (Gloria Bistrița), au folosit echipe diferite în cele două reprize, din considerentul de a rula întreg lotul.

 

Pentru reghineni au evoluat în prima repriză: Bucin – Bugnar, Pop, Merdariu, Crișan, P. Luca, Stavilă, A. Luca, Harko, Chirteș, Bujor. Pentru bistrițeni au jucat în primele 45 de minute: Albuț – Milandru, Bălan, Meșter, Runcan, Enescu, Bococi, Sulici, Pop, Stoianof, Chirlejan.

 

În repriza a doua, pentru Avântul au evoluat: Vlasa – Suciu, L. Moldovan, S. Chitilă, Truță, S. Luca, Nimrod, R. Moldovan, Covaciu, C. Chirilă, Murar. Gloria i-a introdus în cea de-a doua parte a jocului pe Mureșan – Leonte, Patca, Potra, Minta, Vărărean, Georgiță, Suciu, Mihali, Curtuiuș, Trifan.

 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul bistrițenilor fiind înscris în repriza a doua, din penalty, de Vărărean. De menționat că oaspeții i-au pierdut în pauza competițională pe camerunezii David Allasan (atacant) și Jean Philippe Junior Libong (mijlocaș), care și-au reziliat contractele.

 

Cele 8 meciuri rămase de disputat din returul campionatului Ligii a III-a încep cu etapa a 11-a, în 13 martie 2021, Avântul (locul 3 cu 19 puncte după 10 etape) urmând să joace pe teren propriu cu ACS Sticla Arieşul Turda (locul 7 din 10 echipe, cu 11 puncte) – în meciul din tur, reghinenii au câștigat la Turda cu 2-1.

 

* Foto: generică/arhivă

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare