FOTBAL – Unirea Ungheni a pierdut al doilea meci de pregătire pentru reluarea campionatului și sâmbătă joacă cu Someșul Dej

MECIURI DE PREGĂTIRE. Echipa mureșeană de Liga a III-a CS Unirea Ungheni 2018 a susținut cel de-al doilea joc de verificare de la reunirea lotului, din cele 9 programate până la reluarea campionatului. Elevii antrenorului Adrian Pop au jucat la Sibiu, cu Viitorul Șelimbăr, echipă clasată pe locul 1 în Seria a 7-a a Ligii a III-a și aflată la al patrulea meci de pregătire.

 

Și acest meci a respectat normele unui meci de pregătire, cu număr nelimitat de schimbări, principalul obiectiv al celor doi antrenori principali fiind rularea și verificarea tuturor jucătorilor pe care îi au la dispoziție. Antrenorul Pop a început partida cu Feier – Dumbrăvean, Aldea, Iușan, Trăistar, Miclean, Vidrășan, Moț, Roșca, Caliani, Tegbo Best, iar pe parcursul jocului i-a mai introdus pe teren pe Negrușa, Iliescu, Rotaru, Onețiu și Lackzo.

 

În schimb, Florin Maxim (Viitorul Șelimbăr) a jucat cu câte o echipă pe repriză, Roșu, Visa și Curtean fiind jucătorii care au jucat tot meciul. Gazdele au câștigat cu 3-1 (1-1), golurile sibienilor fiind marcate de Roșu (2) și Cîmpean, iar pentru murșeeni înscriind Victor Caliani.

 

ACS Viitorul Șelimbăr a jucat cel de-al patrulea meci de pregătire, echipa fiind mai omogenă: au jucat cu juniorii de la Alma Sibiu (7-2), AFC Odorheiu Secuiesc (2-2) și cu echipa a doua a primei divizionare, Hermannstadt II (pe care au învins-o cu 4-1, chiar în preziua meciului cu Ungheni). Unirea Ungheni a fost doar la al doilea meci de pregătire, după cel cu devizionara secundă U. Cluj-Napoca (meci jucat pe  teren sintetic și pierdut de mureșeni cu 5-0, la Cluj).

 

Următorul joc de pregătire al Unirii Ungheni este programat sâmbătă, 6 februarie, cu Someșul Dej, echipă antrenată de Mircea Bolba și care și-a întărit lotul în această pauză competițională cu atacantul Denis Hordouan (fost la echipele de Liga a II-a Farul Constanţa și U. Cluj-Napoca) și fundașul Dan Bucșa (fost la Concordia Chiajna, Dinamo București, U. Cluj-Napoca).

 

* Foto: Viitorul Șelimbăr

 

Andrei TUDORAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare