FOTBAL – Avântul Reghin, învinsă pe teren propriu: a înregistrat a doua înfrângere din campionat

0
285

LIGA A III-A. Singura reprezentantă a județului Mureș în Liga a III-a, Avântul Reghin, a fost înfrântă, pe teren propriu, de nou-promovata Clubul Sportiv Comunal (CSC) Sânmartin, înregistrând al doilea meci pierdut din primele opt etape ale Seriei a V-a.

 

Deși rezultatul este surprinzător, e necesară o subliniere: echipa din Bihor este una dintre revelațiile Ligii a III-a, clasându-se în acest moment pe locul 4, cu 13 puncte adunate din patru victorii și un egal. Unicul gol al partidei din Reghin a fost înscris de Alexandru Sorian, în minutul 22, iar Avântul a rămas cu zestrea de puncte câștigate până acum, respectiv 10.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început cu următorul 11: Bucin – Lacsko, Pop, Merdariu, S. Chirilă – Truță, P. Luca, Covaciu, Potor – Murar, Stavilă. În etapa a IX-a, care se dispută în 19 octombrie (sâmbăta viitoare), reghinenii, situați acum pe locul IX (care este nerelevant, astăzi având loc alte trei partide din etapă) joacă în deplasare, la CFR Cluj II.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ