FOTBAL – Avântul Reghin se întoarce cu un punct de la Cluj, după un meci nebun cu 6 goluri

0
175

LIGA A III-A. Etapa a IX-a a Ligii a III-a a adus singurei echipe mureșene care activează la acest nivel, Avântul Reghin, un punct dintr-o deplasare dificilă, pe stadionul CMC, în fața echipei a doua a campioanei en-titre, CFR Cluj.

 

Deși clujenii (la care au revenit frații Claudiu și Alexandru Petruș, împrumutați sezonul trecut în Liga a II-a, la Energeticianul) au avut o primă repriză în urma căreia părea că a decis soarta partidei după trei goluri înscrise de Marius Simedru (minutul 15) și dubla lui Alin Fica (în minutele 23 și 44 – clujenii îl acreditează cu ultimul gol pe Sebastian Petruș, dar în foaia de arbitraj a fost consemnat ca marcator Fica), reghinenii au reușit să obțină un punct, după golurile marcate în prima repriză de Adrian Murar (min. 30 din penalty) și în cea de-a doua repriză de Ovidiu Covaciu (min. 73) și Lucian Moldovan (min. 80).

 

Așadar, după o repriză controlată de clujeni și una de reghineni, scorul final pare echitabil: CFR Cluj 2 – Avântul Reghin 3-3 (3-1). Echipa mureșeană ocupă locul 11 în clasamentul seriei a V-a, cu 11 puncte (obținute din două victorii și cinci rezultate de egalitate), iar etapa următoare, în 26 octombrie, joacă acasă cu altă echipă din județul Cluj, Sticla Arieşul Turda – în această etapă, Sticla a remizat acasă, 1-1, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, care a egalat în minutele de prelungire.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here