FOTBAL – Avântul Reghin se întoarce cu un punct de la Cluj, după un meci nebun cu 6 goluri

LIGA A III-A. Etapa a IX-a a Ligii a III-a a adus singurei echipe mureșene care activează la acest nivel, Avântul Reghin, un punct dintr-o deplasare dificilă, pe stadionul CMC, în fața echipei a doua a campioanei en-titre, CFR Cluj.

 

Deși clujenii (la care au revenit frații Claudiu și Alexandru Petruș, împrumutați sezonul trecut în Liga a II-a, la Energeticianul) au avut o primă repriză în urma căreia părea că a decis soarta partidei după trei goluri înscrise de Marius Simedru (minutul 15) și dubla lui Alin Fica (în minutele 23 și 44 – clujenii îl acreditează cu ultimul gol pe Sebastian Petruș, dar în foaia de arbitraj a fost consemnat ca marcator Fica), reghinenii au reușit să obțină un punct, după golurile marcate în prima repriză de Adrian Murar (min. 30 din penalty) și în cea de-a doua repriză de Ovidiu Covaciu (min. 73) și Lucian Moldovan (min. 80).

 

Așadar, după o repriză controlată de clujeni și una de reghineni, scorul final pare echitabil: CFR Cluj 2 – Avântul Reghin 3-3 (3-1). Echipa mureșeană ocupă locul 11 în clasamentul seriei a V-a, cu 11 puncte (obținute din două victorii și cinci rezultate de egalitate), iar etapa următoare, în 26 octombrie, joacă acasă cu altă echipă din județul Cluj, Sticla Arieşul Turda – în această etapă, Sticla a remizat acasă, 1-1, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, care a egalat în minutele de prelungire.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare