GALERIE FOTO: FOTBAL – Avântul Reghin se întoarce cu un punct nesperat din deplasarea de la Baia Mare

LIGA A III-A. Singura echipă mureșeană care activează în cel de-al treilea eșalon valoric (restul echipelor din județ fac parte din ligi inferioare), Avântul Reghin, se întoarce cu un punct din deplasarea de la Baia Mare. Un egal fără goluri, dar un punct nescontat în contextul ultimelor rezultate ale celor două echipe (Avântul Reghin cu două înfrângeri în ultimele etapte, Minaur Baia Mare, pe locul 3 în clasament și o serie de patru victorii consecutive).

 

Meciul de pe Stadionul “Viorel Mateianu” a fost arbitrat de o brigadă compusă din Cătălin Aurelian Flonta din Cluj-Napoca la centru și din tușierii Alin Cristian Mureșan (Florești) și Tamas Kopriva (Carei). Reghinenii au ținut piept echipei băimărene, al cărei obiectiv asumat era la începutul campionatului promovarea în Liga a II-a.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Claudiu Bucin – Adrian Luca, Dumitru Chirilă, Zachei Dan Crișan, Florin Truță, Ovidiu Covaciu, Paul Luca, Adrian Murar, George Chirilă, Bogdan Stavilă, Vlad Bujor.

 

Avântul Reghin a urcat pe locul 12, cu 13 puncte obținute în 13 etape din 2 victorii și 7 egaluri (împreună cu nou-promovata Viitorul Șelimbăr are cele mai multe meciuri încheiate la egalitate din seria a V-a), și joacă în etapa a 14-a, vineri, 22 noiembrie, de la ora 14.00, acasă, cu Industria Galda (echipă care în această etapă a pierdut acasă, cu 0-1, meciul cu Unu Fotbal Club Gloria).

 

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare