FOTBAL – Avântul Reghin se întoarce doar cu un punct de la Alba Iulia, de pe terenul ultimei clasate, și încheie turul pe locul 6

LIGA A III-A. Sâmbătă, 23 octombrie 2021, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, în meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii a III-a, echipa locală AFC Unirea 1924, ultima clasată din Seria a 10-a, a terminat la egalitate, 0-0, cu echipa mureșeană Avântul Reghin. Antrenorul Viloms Stoica a început partida cu următoarea formulă: Csegedi – Bugnar, Suciu, Hasnas, Nimrod – Moldovan, Sergiu Chirilă, Harko – Șerbănați, Murar (cpt.), Pop.

 

Glumind, am spune că dacă nu juca Adrian Murar (32 de ani) meciul s-ar fi putut disputa în campionatul de tineret, cele două echipe având media de vârstă de 20-21 de ani. Un meci dominat de reghineni, care au avut și cele mai mari ocazii de gol (prin Marian Șerbănați – min. 30, reluarea cu capul a unei centrări de la Murar -, Pop – min. 35., portarul Ciorgovean a scos de sub transversală – etc.), dar în fotbal nu totdeauna echipa mai bună (care astăzi a fost Avântul) câștigă.

 

Final cu același scor ca și la începutul meciului și același scro înregistrat în ultima partidă directă între cele două echipe (în aprilie, în etapa a 15-a a ediției trecute de campionat, la Reghin): AFC Unirea 1924 – Avântul Reghin: 0-0. Avântul încheie turul de campionat pe locul 6, cu 11 puncte, și în etapa următoare, prima a returului, joacă tot în deplasare, în 30 octombrie, cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare