FOTBAL – Avântul Reghin, victorie categorică în meciul cu Unirea Dej

0
167

LIGA A III-A. Avântul Reghin a câștigat cu scor de neprezentare meciul din etapa a 7-a a Ligii a III-a. Pe teren propriu, reghinenii au înscris de trei ori în primele 45 de minute, scor cu care s-a încheiat și prima repriză și meciul.

 

Avântul Reghin a deschis scorul repede, în minutul 3, prin Cristian Merdariu, care a fructificat o centrare de pe partea stângă. Dejenii au încercat să egaleze (chiar au făcut-o, însă golul lui Pop a fost anulat pe motiv de offside), însă cei care au înscris au fost tot reghinenii, Florin Truţă ducând Avântul la 2-0 în minutul 17, după o acțiune personală.

 

Din nou dejenii s-au aruncat în atac, încercând să salveze ce se mai putea din meci, însă ratările lui Onicaș și Papp s-au răzbunat și cei care au înscris au fost tot reghinenii, prin Bogdan Stavilă (min. 42). Scorul de 3-0 la pauză avea să se mențină și la finalul partidei.

 

După acest meci, Avântul a urcat pe locul 6 al clasamentului seriei, cu 10 puncte, însă locul nu este edificator, mâine urmând să aibă loc alte patru partide, ultimele ale etapei a 7-a.

 

În etapa a 8-a, care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, Avântul Reghin joacă tot acasă, cu CS Sânmartin, formație care în această etapă a învins pe teren propriu, cu 3-2, Unu Fotbal Club Gloria, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here