FOTBAL – Avântul Reghin, victorie categorică în meciul cu Unirea Dej

LIGA A III-A. Avântul Reghin a câștigat cu scor de neprezentare meciul din etapa a 7-a a Ligii a III-a. Pe teren propriu, reghinenii au înscris de trei ori în primele 45 de minute, scor cu care s-a încheiat și prima repriză și meciul.

 

Avântul Reghin a deschis scorul repede, în minutul 3, prin Cristian Merdariu, care a fructificat o centrare de pe partea stângă. Dejenii au încercat să egaleze (chiar au făcut-o, însă golul lui Pop a fost anulat pe motiv de offside), însă cei care au înscris au fost tot reghinenii, Florin Truţă ducând Avântul la 2-0 în minutul 17, după o acțiune personală.

 

Din nou dejenii s-au aruncat în atac, încercând să salveze ce se mai putea din meci, însă ratările lui Onicaș și Papp s-au răzbunat și cei care au înscris au fost tot reghinenii, prin Bogdan Stavilă (min. 42). Scorul de 3-0 la pauză avea să se mențină și la finalul partidei.

 

După acest meci, Avântul a urcat pe locul 6 al clasamentului seriei, cu 10 puncte, însă locul nu este edificator, mâine urmând să aibă loc alte patru partide, ultimele ale etapei a 7-a.

 

În etapa a 8-a, care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, Avântul Reghin joacă tot acasă, cu CS Sânmartin, formație care în această etapă a învins pe teren propriu, cu 3-2, Unu Fotbal Club Gloria, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare