VIDEOCLIP – După filmări în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, Smiley lansează „My Love”, hit care se va auzi și în Târgu Mureș

@SMILEY_OMUL. După filmări în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain (SUA), Smiley lansează „My Love”, hit care se va auzi și în Târgu Mureș, în spectacolul din 13 noiembrie, din cadrul turneului național @Smiley_Omul.

 

“Piesa My Love este ca o declaratie de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leaga doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în SUA alături de compozitori care au facut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

 

“Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să îți ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-si amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre My Love, o piesa banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

 

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din deșertul californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilitătii dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. Dupa ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

 

 

“Filmările au durat o zi întreaga și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

 

 

“My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.

 

Astfel, Smiley pleacă cu My Love prin țară, iar noul hit va putea fi fredonat în cadrul concertelor din turneul național @Smiley_Omul pentru care încă se mai pot achiziționa bilete de aici: https://bilete.smiley.ro/.

 

Iată programul complet al turneului național @Smiley_Omul:

 

* 29 octombrie: Pitești

* 30 octombrie: Buzău – Sala Sporturilor

* 5 noiembrie: Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

* 6 noiembrie: Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

* 7 noiembrie: Galați – Sala Sporturilor

* 10 noiembrie: Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor

* 11 noiembrie: Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor

* 12 noiembrie: Brașov – Sala Sporturilor

* 13 noiembrie: Târgu Mureș – Sala Polivalentă

* 18 noiembrie: Cluj-Napoca – Sala Polivalentă

* 19 noiembrie: Timișoara – Sala Sporturilor

* 20 noiembrie: Arad – Sala Sporturilor Victoria

* 25 noiembrie: Craiova – Sala Sporturilor

* 10 decembrie: Bacău – Teatrul de Vară

* 11 decembrie: Botoșani – Sala Polivalentă

* 12 decembrie: Iași – Sala Polivalentă

* 21 decembrie: București – Sala Polivalentă

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare