FOTBAL – Duminică, un nou meci de Liga 1 pe Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș

0
127

ETAPĂ. Duminică, 5 august, de la ora 18, pe Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș are loc alt meci de fotbal din Liga 1, AFC Hermannstadt urmând să întâlnească AFC Dunărea 2005 Călăraşi, revelația acestei ediții de campionat, după ce a învins în deplasare, cu 1-0, pe FC Viitorul, și a remizat acasă, 0-0, cu campioana en-titre, CFR Cluj-Napoca.

 

Și echipa sibiană AFC Hermannstadt a avut un parcurs onorabil în primele două runde din Liga 1, câștigând acasă (meciul s-a disputat tot pe stadionul din Tîrgu Mureș), cu 1-0, cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și pierzând în deplasare, cu 2-0, cu FC Botoșani. În acest moment, AFC Hermannstadt este pe locul 7, iar Dunărea Călărași este pe locul 5 în clasamentul Ligii 1. În sezonul trecut, cele două echipe au încheiat pe primele două locuri în Liga a II-a, oferind meciuri intens disputate.

 

Hermannstadt jocă meciurile de acasă pe stadionul din Tîrgu Mureș din cauza nefinalizării lucrărilor de reabilitare a stadionului din Sibiu (construit în 1927). Inițial, președintelui clubului sibian, Teodor Birț, a anunțat că speră ca echipa să revină pe propriul teren după 4-5 meciuri. În ultimele două zile, sibienii i-au transferat pe mijlocașul Luis Ali Vega (internațional bolivian, 24 ani, transferat de echipa braziliană de Liga 2 – Ponte Preta) și fundașul central Nemanja Mijuskovic (internațional muntenegrean, 26 de ani, transferat de la echipa rusă de prima liga – Tosno).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ