FOTBAL – Mureșenii vor putea vedea patru-cinci meciuri de Liga 1 pe un stadion din Tîrgu Mureș

0
830
Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș

RELOCARE. Deși nu au echipă în Liga 1, mureșenii vor putea vedea 4-5 meciuri pe viu, pentru că FC Hermannstadt va începe campionatul pe Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș (care are nocturnă și o capacitate de 8.200 de locuri în tribună).

 

 

Teodor Birț, președintele clubului sibian FC Hermannstadt, a făcut public faptul că primele meciuri considerate acasă se vor juca, cel mai probabil, pe Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș, din cauză că lucrările la Stadionul Municipal, situat în Parcul Sub Arini, nu sunt în grafic, fiind întârziate de constructor, și nu se vor finaliza până la începutul campionatului. La Sibiu, municipalitatea edifică un stadion nou, cu 19.000 de locuri.

 

Teodor Birț

Președintele clubului sibian a recunoscut că și-ar fi dorit ca echipa să joace la Mediaș, dar a fost refuzat de oficialii clubului Gaz Metan, iar pe o rază de 150 de kilometri în jurul Sibiului (Cisnădie, Alba Iulia și Brașov) nu au găsit un stadion care să poată fi omologat. Așa că au fost demarate “discuții cu cei care au în proprietate stadionul Trans-Sil din Tîrgu Mureș și sperăm să ne înțelegem cu dânșii. Nu este o soluție ieftină, dar nu mai prea avem alte variante. Suntem nevoiți să jucăm câteva meciuri, nu mai mult de 4-5, la Tîrgu Mureș”, a precizat Birț.

 

FC Hermannstadt este nou-promovată în Liga 1. Primele cinci meciuri de acasă le joacă cu următoarele echipe: Sepsi OSK Sf. Gheorghe (etapa 1), Dunărea Călărași (etapa 3), FC Voluntari (etapa 5), Gaz Metan (etapa 7) și CFR Cluj (etapa9).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ