FOTBAL – Sâmbătă, un nou meci de Liga 1 în Tîrgu Mureș: derby-ul județului… Sibiu

0
75

LIGA 1. Sâmbătă, 1 septembrie 2018, de la ora 16, pe stadionul Tran-sil din Tîrgu Mureș, echipa sibiană FC Hermannstadt va disputa cel de-al patrulea joc acasă din actuala stagiune a Ligii 1, cu Gaz Metan Mediaș – meci numit “Derby-ul județului Sibiu” -, fapt cauzat de nefinalizarea lucrărilor de reabilitare a stadionului municipal din Sibiu.

 

După primele șase etape, Hermannstadt ocupând locul 10, cu două victorii, un egal și trei înfrângeri, iar Gaz Metan Mediaș, locul 8, cu două victorii, două egaluri și două înfrângeri.

 

În primele trei meciuri acasă, disputate în Tîrgu Mureș, FC Hermannstadt a obținut două victorii (în primul meci, cu Sepsi OSK, 1-0, și în ultimul meci, cu Voluntari, 4-0) și un egal (cu Dunărea Călărași, 1-1).

 

Oficialii clubului sibian au anunțat și prețul biletelor la meciul de luni, din Tîrgu Mureș, acesta fiind cuprins între 10 lei (la tribuna 1B și peluză) și 30 de lei (la tribuna 0), iar copiii în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de un adult, au intrarea gratuită.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ