FOTBAL – Sâmbătă, un nou meci de Liga 1 în Tîrgu Mureș: derby-ul județului… Sibiu

LIGA 1. Sâmbătă, 1 septembrie 2018, de la ora 16, pe stadionul Tran-sil din Tîrgu Mureș, echipa sibiană FC Hermannstadt va disputa cel de-al patrulea joc acasă din actuala stagiune a Ligii 1, cu Gaz Metan Mediaș – meci numit “Derby-ul județului Sibiu” -, fapt cauzat de nefinalizarea lucrărilor de reabilitare a stadionului municipal din Sibiu.

 

După primele șase etape, Hermannstadt ocupând locul 10, cu două victorii, un egal și trei înfrângeri, iar Gaz Metan Mediaș, locul 8, cu două victorii, două egaluri și două înfrângeri.

 

În primele trei meciuri acasă, disputate în Tîrgu Mureș, FC Hermannstadt a obținut două victorii (în primul meci, cu Sepsi OSK, 1-0, și în ultimul meci, cu Voluntari, 4-0) și un egal (cu Dunărea Călărași, 1-1).

 

Oficialii clubului sibian au anunțat și prețul biletelor la meciul de luni, din Tîrgu Mureș, acesta fiind cuprins între 10 lei (la tribuna 1B și peluză) și 30 de lei (la tribuna 0), iar copiii în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de un adult, au intrarea gratuită.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare