Gala Studenților 2023: Celebrarea performanței academice adună elitele studențești la Cluj

EVENIMENT. Evenimentul de prestigiu, ajuns la cea de-a XII-a ediție, este organizat cu măiestrie de Uniunea Studenților din România și se anunță a fi o ocazie remarcabilă de a reuni studenți talentați din toată țara, recunoscuți pentru excelența lor în domeniile educației, artei și sportului. Acești tineri vor fi răsplătiți și apreciați pentru eforturile lor susținute și pentru realizările de excepție.

Gala Studenților 2023, desfășurată la Cluj-Napoca, în sala Auditorium Maximum a prestigioasei Universități Babeș-Bolyai, se anunță a fi un eveniment deosebit de festiv, menit să celebreze performanța academică a celor mai buni studenți din întreaga țară. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va avea onoarea de a acorda prestigiosul premiu pentru “Performanță Educațională”, recunoscând astfel devotamentul și excelența studenților în ceea ce privește parcursul lor academic.

Evenimentul va beneficia de prezența înalților oficiali din domeniul educației și reprezentanți de seamă ai mediului academic, oferind astfel o atmosferă solemnă și inspiratoare. Momentul de strălucire va avea loc joi, 30 noiembrie 2023, la ora 19.00, într-un cadru de excepție oferit de Auditorium Maximum al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este așteptată o seară memorabilă, în care excelența și dedicarea vor fi sărbătorite așa cum se cuvine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare