GALERIE FOTO – Avântul Reghin se întoarce cu un punct din deplasarea la Bistrița

FOTBAL. În cea de-a șasea etapă a Ligii a III-a, Avântul Reghin, singura echipă mureșeană prezentă în cel de-al treilea eșalon valoric, a încheiat la egalitate, 1-1 (1-0), pe stadionul “Jean Pădureanu” din Bistrița, cu Unu Fotbal Club Gloria. Este cea de-a patra remiză din cele șase jocuri, reghinenii fiind campionii seriei din acest punct de vedere.

 

Bistrițenii au controlat prima parte a meciului, când au și reușit să înscrie, în minutul 31 prin Marius Curtuiuș, care a marcat în urma unei centrări din lovitură liberă, după o lovitură de cap, gol care a consemnat și rezultatul la pauză. De subliniat prestația excelentă a portarului reghinean Bucin, care și-a salvat echipa din numeroase situații critice (golul a fost imparabil, atacantul bistrițean reluând cu capul, nemarcat, din colțul careului de 6 metri).

 

 

În cea de-a doua repriză, însă, Avântul Reghin a controlat jocul și urma unei decizii luate la cabine de antrenorul Răzvan Dan, care a jucat la risc, ca-ntr-o partidă de poker, făcând toate cele trei schimbări la pauza meciului. I-a ieșit, însă, Vlad Bujor reușind golul egalizator, în minutul 59, după un șut respins greșit de portarul Albuț.

 

În urma acestui punct obținut în Bistrița, Avântul Reghin este pe locul 11 în serie, cu o victorie, 4 rezultate de egalitate și o singură înfrângere, cumulând 7 puncte. În etapa următoare (5 octombrie 2019), Avântul Reghin joacă acasă, cu Unirea Dej, echipă care în această etapă a învins-o pe Industria Galda de Jos, cu 3-1 (echipă care a eliminat Avântul Reghin din Cupa României), și se clasează pe locul 10 în Seria a V-a.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare