GastroPan 2024 aduce la Brașov peste 100 de specialiști din domeniul alimentar / A GastroPan 2024 több mint 100 élelmiszerspecialistát vonz Brassóba

CONCURS. În perioada 14-16 martie, Brașovul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria alimentară – GastroPan 2024. Peste 100 de furnizori din țară și din străinătate, împreună cu zeci de antreprenori și specialiști în panificație, cofetărie și gastronomie, se vor întrece pentru prestigioasele premii ale competiției.

Evenimentul va avea loc la un centru expozițional din cartierul Tractorul și va oferi participanților o platformă ideală pentru a descoperi ultimele tehnologii și inovații în domeniu. Claudia Popa, inginer în industria alimentară, subliniază importanța acestui eveniment pentru industria alimentară din România.

Competiția va fi împărțită în trei secțiuni importante: panificație, patiserie, cofetărie și gastronomie. În cadrul secțiunii panificație-patiserie, concurenții vor participa la probe variate, inclusiv concursul Pâinea Anului și alte categorii destinate produselor de patiserie, cu o atenție specială acordată studenților și elevilor. Un element esențial al competiției este utilizarea exclusivă a produselor cu etichetă curată.

La secțiunea cofetărie, va avea loc concursul Tortul Anului, unde participanții vor fi încurajați să folosească materii prime tradiționale românești, iar în categoria fiestă artistică vor fi valorificate tradițiile românești într-o manieră creativă și inovatoare.

Expozanții provin din întreaga țară, dar și din țări precum Germania, Franța, Spania, Ungaria sau Turcia, oferind oportunitatea participanților de a descoperi diversitatea și inovația din industria alimentară la nivel internațional.

GastroPan 2024 promite să fie un eveniment captivant și plin de inspirație pentru pasionații de gastronomie din întreaga regiune, oferindu-le oportunitatea de a interacționa cu profesioniști din domeniu și de a descoperi cele mai noi tendințe și tehnologii în industria alimentară.


VERSENY. Március 14-16. között Brassó ad otthont az élelmiszeripar egyik legfontosabb rendezvényének, a GastroPan 2024-nek. Több mint 100 hazai és külföldi beszállító, valamint több tucat vállalkozó és a sütőipar, cukrászat és gasztronómia szakembere fog versenyezni a rangos verseny díjaiért.

A rendezvény a Traktor negyedben található kiállítóközpontban kerül megrendezésre, és ideális platformot kínál a résztvevőknek a legújabb technológiák és innovációk megismerésére. Claudia Popa élelmiszeripari mérnök kiemeli a rendezvény jelentőségét a romániai élelmiszeripar számára.

A verseny három fő szekcióra oszlik: pékség, cukrászat, cukrászat és gasztronómia. A pékség-sütőipari szekcióban a versenyzők különböző kihívásokon vesznek részt, többek között az Év Kenyere versenyen és más sütőipari kategóriákban, különös tekintettel a diákokra és tanulókra. A verseny egyik legfontosabb eleme a tiszta címke termékek kizárólagos használata.

A cukrászati szekcióban lesz az Év tortája verseny, ahol a résztvevőket a hagyományos román alapanyagok felhasználására ösztönzik, a művészi parti kategóriában pedig a román hagyományok kreatív és innovatív módon történő kiaknázása lesz a téma.

A kiállítók az egész országból, de olyan országokból is érkeznek, mint Németország, Franciaország, Spanyolország, Magyarország és Törökország, így a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy nemzetközi szinten is megismerjék az élelmiszeripar sokszínűségét és innovációját.

A GastroPan 2024 izgalmas és inspiráló eseménynek ígérkezik az élelmiszeripar szerelmesei számára a régió minden tájáról, lehetőséget biztosítva számukra, hogy kapcsolatba lépjenek az iparág szakembereivel, és felfedezzék az élelmiszeripar legújabb trendjeit és technológiáit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare