Grădina Zoologică din Târgu Mureș primește o donație specială de animale: 5 zebre și 10 păsări exotice

DONAȚIE. În data de 17 octombrie, Grădina Zoologică din Târgu Mureș a fost deschisă pentru o nouă donație specială de animale, o ocazie care a stârnit interes și entuziasm în rândul vizitatorilor. Această donație impresionantă a inclus 5 zebre și 10 păsări exotice, și a fost posibilă datorită contribuției generoase a Burgers’ Zoo din Arnhem, Olanda, și Avifauna din Alphenlaan den Rijn.

Această donație de animale face parte din programul EAZA pentru conservarea speciilor (EAZA – Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice și Acvariilor), și are scopul de a sprijini și de a încuraja conservarea speciilor de animale. Donația reprezintă un pas important în eforturile de protejare a biodiversității și de educare a publicului cu privire la importanța conservării naturii.

Pentru vizitatori, această donație oferă o oportunitate unică de a vedea animale exotice într-un mediu sigur și bine îngrijit. Cele 5 zebre aduse de la Burgers’ Zoo vor putea fi admirate în curând în Țarcul Africa, oferind publicului o șansă de a învăța mai multe despre aceste creaturi grațioase originare din Africa.

În ceea ce privește păsările donate de la Avifauna, acestea includ o buhă mare și 9 papagali călugăr. Acești păsări exotice vor încânta vizitatorii cu frumusețea și diversitatea lor, iar Grădina Zoologică va asigura condiții optime de viață pentru ele.

De menționat că, din motive de siguranță, zebrele vor fi ținute sub observație timp de câteva zile pentru a se asigura că se adaptează cu succes la noul lor mediu. Cu toate acestea, în curând vor face parte din atractiile principale ale Țarcului Africa, unde vizitatorii vor putea să le admire și să învețe mai multe despre aceste animale fascinante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare