HANDBAL – Mureșencele Ugran, Bărăbaș și Târșoagă încep aventura de la Mondialul de junioare din Polonia

0
146
Mureșencele Monica Bărăbaș, Ioana Ugran și Andreea Târșoagă (de la stânga la dreapta, în medalion), prezente cu naționala României la Campionatul Mondial de Handbal pentru Tineret de la Kielce

CAMPIONAT MONDIAL. Naționala feminină de junioare a României (alcătuită din jucătoare sub 18 ani) începe astăzi, 7 august, aventura Campionatului Mondial, eveniment organizat în Kielce (Polonia). Trei mureșence fac parte din lotul antrenat de Carmen Amariei, toate trei fiind componente ale CS Olimpic Tg.Mureș (antrenori Mihaela și Claudiu Evi): Ioana Ugran (portar), Andreea Rebeca Târșoagă (inter stânga) și Monica Alexandra Bărăbaș (centru).

 

 

În competiția care va avea loc până în 19 august, România (care are ca obiectiv clasare în primele șase echipe) a fost inclusă în grupa A, alături de Germania, Austria (înlocuitoarea Braziliei, care s-a retras), Slovacia, Angola și Polonia. Primele patru echipe din fiecare grupă se vor califica în faza optimilor de finală.

 

Astăzi, marți, 7 august, de la ora 12, România joacă primul meci al grupei, cu Slovacia. Meciurile din Grupa A se desfășoară în Hala Legionów din Kielce, o sală cu 3.030 de locuri. În 9 august, de la ora 16, România întânește Austria, urmând ca apoi să se confrunte, în ordine, cu Polonia (10 august, ora 18), Angola (12 august, ora 16) și Germania (13 august, ora 20).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ