Harghita Challenge – tradiția vitezei în coastă înflăcărează publicul an de an

EVENIMENT. Fiecare lună iunie aduce cu sine o așteptare febrilă în rândul iubitorilor de viteză și aventură, odată cu sosirea celei mai apreciate competiții de acest gen din România: Harghita Challenge. Organizată anual, această cursă de viteză în coastă reprezintă o tradiție îndrăgită de public, ce atrage pasionați din toate colțurile țării.

Traseul spectaculos al cursei urcă în vârfurile munților, pe drumul ce conduce spre pitorescul Harghita Băi, oferind participanților și spectatorilor un peisaj de o frumusețe rar întâlnită. Înconjurați de natură și adrenalină, concurenții se confruntă cu provocări unice pe acest drum sinuos și încântător.

Viteza în coastă, una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România, găsește în Harghita Challenge un teren prielnic pentru a-și etala excelența și pasiunea. Fiecare ediție a acestui eveniment încântător aduce noi recorduri, momente de suspans și demonstrații de îndemânare și curaj din partea piloților.

Anul acesta, Harghita Challenge va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, iar entuziasmul în rândul participanților și al spectatorilor este deja palpabil. Cu fiecare ediție ce trece, această competiție reușește să-și întărească poziția în inimile iubitorilor de motorsport din întreaga țară și să marcheze încă o pagină în istoria sporturilor cu motor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare