Hesburger, un nume familiar în peisajul Fast-Food-ului European, își face debutul în România

RESTAURANTE. Într-o mișcare așteptată cu interes de către iubitorii de fast-food din România, cel mai mare lanț de restaurante din Finlanda și unul dintre cele mai cunoscute din Europa, Hesburger, se pregătește să își facă intrarea pe piața românească. Cu prima locație programată să fie deschisă în Râmnicu Vâlcea, Hesburger promite să aducă un gust unic și o experiență memorabilă în inimile consumatorilor români.

Cu o istorie de peste 50 de ani și peste 470 de restaurante în nouă țări, Hesburger este un fast-food de familie care și-a câștigat reputația prin calitatea produselor și serviciilor sale. Investiția de 300.000 de euro în prima locație din România, cu o suprafață de 80 de metri pătrați, subliniază angajamentul lanțului pentru a oferi o experiență de calitate și confortabilă clienților săi.

Decizia de a intra pe piața din România a fost rezultatul unei analize atente a pieței locale și a potențialului de dezvoltare. Hesburger își propune să extindă prezența sa în diferite orașe din România, inclusiv Bucureștiul, cu planuri ambițioase de a deschide 10 noi restaurante în primul an, prin investiții de peste 8 milioane de euro.

Ieva Salmela, Directorul de Dezvoltare Internațională și Marketing al Hesburger, subliniază angajamentul lanțului de a oferi o experiență de calitate și autentică clienților din România. Cu o experiență solidă de expansiune în regiune, Hesburger aduce în România nu doar produse delicioase, ci și o tradiție de excelentă în industria fast-food-ului european.

Cu deschiderea primei locații în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, Hesburger se pregătește să cucerească inimile românilor cu aromele și gusturile sale inconfundabile. Într-o piață dominată de mari lanțuri internaționale, intrarea Hesburger în România aduce o nouă opțiune pentru consumatorii români, consolidând astfel diversitatea și competitivitatea industriei fast-food-ului din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare