INAUGURARE – Lidl își redeschide magazinul din Luduș, modernizat și cu stație de încărcare pentru automobilele electrice

0
305

RETAIL. Joi, 17 septembrie, Lidl inaugurează noul magazin din orașul mureșean Luduș, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 13, acolo unde a deținut o altă unitate, închisă în luna martie a acestui an pentru că s-a considerat că nu mai corespunde standardelor de calitate ale companiei.

 

Noul magazin, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m², dispune de peste 120 de locuri de parcare și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, cu capacitatea simultană de încărcare de două mașini.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ