INAUGURARE – Lidl își redeschide magazinul din Luduș, modernizat și cu stație de încărcare pentru automobilele electrice

0
157

RETAIL. Joi, 17 septembrie, Lidl inaugurează noul magazin din orașul mureșean Luduș, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 13, acolo unde a deținut o altă unitate, închisă în luna martie a acestui an pentru că s-a considerat că nu mai corespunde standardelor de calitate ale companiei.

 

Noul magazin, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m², dispune de peste 120 de locuri de parcare și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, cu capacitatea simultană de încărcare de două mașini.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here