INCIDENT – Mureșeancă împușcată în cap, accidental, de un polițist din Brâncovenești

0
1403

FAPT. O femeie în vârstă de 59 de ani din comuna mureșeană Aluniș a fost împuşcată în cap, în seara de vineri, 8 februarie, accidental, de un polițist de la Secţiei Rurală de Poliţie nr. 6 Brâncoveneşti.

 

O patrulă din Brâncovenești (jud. Mureș) au preluat de la polițiștii reghineni urmărirea unui autovehicul al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de la Circulaţie. Conform oficialilor, pentru că șoferul a refuzat să oprească mașina și se îndrepta cu viteză spre agenții de la Secția din Brâncovenești, un polițist din Brâncovenești, în vârstă de 48 de ani, a tras un foc de avertisment înspre maşină, dar glonţul ricoşat în capul unei femei care se deplasa pe marginea drumului.

 

Femeia a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, de unde a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie unde a fost operată, glonţul fiind extras. Acum femeia este intubată şi ventilată mecanic, iar prognosticul medicilor este rezervat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru rănire din culpă.

 

Până la urmă, poliţiştii reghineni, care au continuat urmărirea autoturismului, au reușit să-l oprească pe șofer în localitatea Răstoliţa. Șoferul a fost reținut.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here