INCIDENT – Mureșeancă împușcată în cap, accidental, de un polițist din Brâncovenești

0
1431

FAPT. O femeie în vârstă de 59 de ani din comuna mureșeană Aluniș a fost împuşcată în cap, în seara de vineri, 8 februarie, accidental, de un polițist de la Secţiei Rurală de Poliţie nr. 6 Brâncoveneşti.

 

O patrulă din Brâncovenești (jud. Mureș) au preluat de la polițiștii reghineni urmărirea unui autovehicul al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de la Circulaţie. Conform oficialilor, pentru că șoferul a refuzat să oprească mașina și se îndrepta cu viteză spre agenții de la Secția din Brâncovenești, un polițist din Brâncovenești, în vârstă de 48 de ani, a tras un foc de avertisment înspre maşină, dar glonţul ricoşat în capul unei femei care se deplasa pe marginea drumului.

 

Femeia a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, de unde a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie unde a fost operată, glonţul fiind extras. Acum femeia este intubată şi ventilată mecanic, iar prognosticul medicilor este rezervat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru rănire din culpă.

 

Până la urmă, poliţiştii reghineni, care au continuat urmărirea autoturismului, au reușit să-l oprească pe șofer în localitatea Răstoliţa. Șoferul a fost reținut.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ