INFO UTIL – De luni, trafic rutier restricționat timp de 8-10 zile în zona pasajului de la Dumbrăvioara

0
101

TRAFIC RESTRICȚIONAT – DUMBRĂVIOARA. Începând de luni, 3 iulie 2022, timp de 8-10 zile, pe DN 15, în zona pasajului de la Dumbrăvioara traficul rutier va fi restricţionat, a anunțat regionala de Drumuri și Poduri Brașov, motivul constând în continuarea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilataţie. Lucrările vor fi efectuate timp de “8-10 zile, în funcţie şi de condiţiile meteo”, iar conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteza redusă pe traseul variantei de ocolire pentru a nu cauza disconfort locuitorilor din zonă.

 

Circulaţia rutieră se va desfăşura după următorul orar:

 

* între orele 6.30 – 19.00: pe direcţia Reghin – Târgu Mureş se va circula normal pe una din benzile de circulaţie care vor fi libere pe pasaj; pe direcţia Târgu Mureş – Reghin circulaţia se va desfăşura pe vechea variantă a drumului naţional DN 15 (care porneşte înainte de pasaj şi revine pe DN 15 după pasaj);

 

* între orele 19.00 – 6.30: pe ambele sensuri se va circula pe banda liberă, circulaţia fiind dirijată de semafoarele amplasate la capetele pasajului.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ