INFO UTIL – Joi, 3 octombrie, în Reghin se redeschide punctul de lucru al Serviciului Pașapoarte

0
671

PAȘAPOARTE. Începând de mâine, joi, 3 octombrie 2019, se redeschide în Reghin punctul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidența Paşapoartelor Simple Mureş, situat pe strada Petru Maior nr. 41 (în incinta Primăriei Reghin).

 

Punctul de lucru din Reghin va funcționa în zilele de joi, din două în două săptămâni, iar reghinenii și locuitorii din zona municipiului, pot să depună cereri și să își ridice pașapoartele simple electronice în intervalul orar 09.00-14.00, a informat Instituția Prefectului Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ