ÎNOT SINCRON – 32 de medalii (dintre care 11 de aur) pentru sportivele de la Torpi MS Târgu Mureș, la concursul național Memorialul “Rácz Jolán”

0
534

COMPETIȚIE. Înotătoarele de la CS Torpi MS din Târgu Mureș, antrenate de Hegedüs Krisztina, au câștigat 32 de medalii (11 de aur, 11 de argint și 10 de bronz) la concursul național de înot sincron Memorialul „Rácz Jolán”, eveniment sportiv aflat la ediția a II-a și care s-a desfășurat în acest weekend la bazinul olimpic din incinta Complexului Weekend din Târgu Mureș.

 

Sportiva târgumureșeancă Alexandra Beianu (foto mic dreapta, 13 ani) a câștigat patru medalii de aur la categoria U13-15 ani. La ediția 2019 a Memorialului “Rácz Jolán” au participat aproximativ 80 de sportive din Bucureşti, Brașov și Târgu Mureș, cea mai mică sportivă având 6 ani.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ