INVESTIȚIE – IRUM Reghin lansează un nou TAF, după o investiție de 7 milioane de euro în retehnologizare

UTILAJE FORESTIERE. TAF 690 S5, un nou model de utilaj forestier produs de firma reghineană IRUM, controlată de Ioan Oltean, va intra în producție de serie din ianuarie 2022, însă precomenzile sunt deschise începând de luna viitoare, a anunțat conducerea companiei, subliniind că utilajul a trecut toate testele de anduranţă.

 

Noul TAF produs de compania producătoare de utilaje agricole și forestiere este o upgradare/reproiectare a vechiului TAF 690 PE, rezultatul fiind un utilaj care și-a menținut consumul de combustibil, dar căruia i-au fost îmbunătățite substanțial performanțele (are montat un motor Perkins cu 4 cilindri și Common Rail Turbo, cu stagiu de poluare S5, mai puternic cu 40% decât cel anterior). La noul proiect au lucrat peste 30 de ingineri de la centrul de proiectare iFOR și colaboratori de la unii dintre cei mai mari proiectanți de subansamble la nivel mondial.

 

IRUM a anunțat că a investit peste 7 milioane de euro în retehnologizare. Compania reghineană, fondată în 1953, are acum peste 350 de angajaţi cu care a realizat anul trecut cea mai mare cifră de afaceri din istoria firmei, aproape 126 de milioane de lei, şi a anunțat că noul produs este destinat piețelor din Europa și America.

 

* Foto: @IRUM

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare