INVESTIȚIE – Sală de sport și teren de minifotbal, în Sighișoara

0
303

INFRASTRUCTURĂ SPORTIVĂ. În cartierul Târnava II, pe strada Magnoliei din municipiul mureșean Sighișoara va fi edificată o sală de sport cu anexe – respectiv cu un teren de minifotbal gazonat în exterior și o parcare cu 39 de locuri (înspre strada Lalelelor) – beneficiarul acesteia fiind Asociația Speranța pentru Viitor (organizația a început demersurile administrativo-tehnice pentru acest proiect încă din anul 2017).

 

Terenul pe care se va edifica micro-complexul sportiv a fost cumpărat de asociație de la firma Consig SA Sighișoara, care avea aprobată construirea unor blocuri cu un etaj și mansardă – proiectul nu s-a mai dezvoltat acolo, iar terenul a fost vândut.

 

Comisia locală tehnică de urbanism a avizat deja pozitiv proiectul cu o singură condiționare – construcția să nu fie acoperită cu tablă -, iar la finalul lunii septembrie urmează să-și acorde avizul și forul deliberativ (Consiliul Local). Noile edificii vor avea regim de înălțime Parter (sala de sport) și Demisol + Parter + Etaj (construcția).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ