INVESTIȚIE – Sală de sport și teren de minifotbal, în Sighișoara

0
89

INFRASTRUCTURĂ SPORTIVĂ. În cartierul Târnava II, pe strada Magnoliei din municipiul mureșean Sighișoara va fi edificată o sală de sport cu anexe – respectiv cu un teren de minifotbal gazonat în exterior și o parcare cu 39 de locuri (înspre strada Lalelelor) – beneficiarul acesteia fiind Asociația Speranța pentru Viitor (organizația a început demersurile administrativo-tehnice pentru acest proiect încă din anul 2017).

 

Terenul pe care se va edifica micro-complexul sportiv a fost cumpărat de asociație de la firma Consig SA Sighișoara, care avea aprobată construirea unor blocuri cu un etaj și mansardă – proiectul nu s-a mai dezvoltat acolo, iar terenul a fost vândut.

 

Comisia locală tehnică de urbanism a avizat deja pozitiv proiectul cu o singură condiționare – construcția să nu fie acoperită cu tablă -, iar la finalul lunii septembrie urmează să-și acorde avizul și forul deliberativ (Consiliul Local). Noile edificii vor avea regim de înălțime Parter (sala de sport) și Demisol + Parter + Etaj (construcția).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here