Investiții în creșe și grădinițe noi în județul Mureș

FINANȚĂRI. Primarii comunelor Coroisânmărtin, Daneș și Sâncraiu de Mureș au semnat recent contracte de finanțare europeană pentru proiecte ambitioase de construcție sau modernizare a creșelor și grădinițelor din localități. Aceste inițiative au fost anunțate oficial de către Ciprian Dobre, președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, subliniind eforturile și angajamentul administrațiilor locale conduse de colegii lor liberali: Ionuț Budian, Nicolae Comerzan și Nicolae Mosora.

Ciprian Dobre a exprimat pe pagina sa de Facebook aprecierea sa pentru viziunea acestor administrații locale în promovarea unei educații de calitate și modernizarea infrastructurii școlare. El le-a transmis felicitări pentru semnarea contractelor de finanțare europeană și le-a urat succes în implementarea proiectelor, subliniind importanța acestora pentru comunitățile din județul Mureș.

Proiectele de construcție și modernizare a creșelor și grădinițelor vor contribui semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de educație timpurie pentru copiii din aceste comune, reflectând prioritățile în dezvoltarea infrastructurii educaționale locale și angajamentul pentru un viitor prosper și educativ în regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare