JUSTIȚIE – 11 noi magistrați în județul Mureș, absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii: 8 judecători și 3 procurori

0
1357

MAGISTRATURĂ. Vineri, 23 aprilie 2021, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţie a 197 de noi magistrați (129 de judecători şi 68 de procurori), absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii.

 

11 dintre aceștia au fost repartizați la judecătorii și parchete din județul Mureș. Toți cei 8 judecători vor activa la Judecătoria Târgu Mureş: Ioana Cătălina Dulamă, Gheorghe Grecu, Alexandra Bodoga-Văleanu, Mihai Cătălin Rus, Bogdan Rebrean, Cristina Ardelean, Remus-Adrian Hărşan și Maria-Cristina Lupaşcu.

 

Tot în județul Mureș, la parchetele din municipiile Târgu Mureș, Reghin și Târnăveni, au fost numiți în funcţia de procuror: Octav Rusu (Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş), Flaviu Sîmboan (Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin) și Mădălina Brânduşa Şerbănaţi (Parchetul de pe lângă Judecătoria Târnăveni).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ