LA MASA VERDE – Medicina Târgu Mureș s-a calificat în sferturile Cupei României la volei feminin ajutată de… COVID-19

0
70

VOLEI FEMININ. Nou-promovata în prima divizie CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, competiție în care ocupă ultimul loc, s-a calificat nesperat în sferturile de finală ale Cupei României, în urma forfaitului declarat de CS Medgidia (echipă situată pe locul 4 în clasamentul primei divizii).

 

Constănțencele au anunțat deja Federația Română de Volei că nu se vor prezenta la turneul final, programat între 18-21 februarie la Cluj-Napoca, unde astăzi, de la ora 17.00, trebuia să dispute optimile cu Medicina Târgu Mureș, din cauza a numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 (“80% dintre jucătoare au fost confirmate cu virusul SARS-COV2”, a anunțat clubul constănțean).

 

În urma acestei decizii forțate, mureșencele se califică la masa verde în sferturile de finală, acolo unde deja își cunoaște adversara: cea mai bună echipă din România, Volei Alba Blaj (de 5 ori campioană națională în ultimii 6 ani, de două ori câștigătoare a Cupei României, finalistă a Ligii Campionilor în 2018 și finalistă a Cupei CEV în 2019).

 

Meciul din optimi dintre Volei Alba Blaj (calificată direct în optimile competiției) și Medicina Târgu Mureș este programat vineri, 19 februarie, iar sâmbătă şi duminică (20 și 21 februarie) sunt programate semifinalele şi finalele competiţiei.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ