LIGA A III-A – Unirea Ungheni debutează cu victorie, Avântul Reghin, semi-eșec acasă

0
987

FOTBAL. În prima etapă a Ligii a III-a, cele două echipe mureșene din Seria a 9-a, nou-promovata Unirea Ungheni a înregistrat o victorie, pe teren propriu, iar Avântul Reghin a încheiat prima partidă a sezonului cu un rezultat de egalitate.

 

Unirea Ungheni a câștigat cu 2-1 (0-0) meciul cu CS Hunedoara, echipă care are ca obiectiv clasarea pe unul din primele 3 locuri. După o primă repriză detatonare, Raul Iliescu a semnat primul gol al Unirii la revenirea în Liga a III-a, în minutul 59, însă hunedorenii au refăcut egalitatea pe tabela de marcaj după doar 4 minute, prin Flavius Iacob (min. 63).

 

Victoria Unirii Ungheni a fost stabilită în minutul 75, prin golul lui Sebastian Bucur, iar echipa mureșeană s-a dovedit buturuga mică, așa cum se temea înaintea meciului antrenorul hunedorenilor, Raul Spătaru, care recunoștea că joacă împotriva unei echipe despre care nu știe nimic. În etapa următoare, Unirea joacă în deplasare, la Cugir, lidera seriei după prima etapă, care a câștigat în deplasare, cu 4-1, la Alba Iulia.

 

Avântul Reghin, echipa mureșeană mai experimentată în Liga a III-a, a încheiat meciul de debut din acest sezon cu un semi-eșec, partida de pe teren propriu, cu Industria Galda, consemnând la final același scor de la începutul jocului, 0-0. O partidă fără gol, în pofida unei dominări evidente a gazdelor, care au întâlnit însă o echipă la fel de experimentată în a treia divizie valorică.

 

În etapa următoare, Avântul joacă în deplasare, la Turda, acolo unde întâlnește Sticla Arieșul, o echipă eliminată din Cupa României, după 4-1, de conjudețeana Unirea Ungheni, dar care în această etapă a câștigat în deplasare la Ocna Mureș.

 

Iată rezultatele complete ale primei etape din Seria a 9-a:

Sănătatea Cluj – Unirea Dej: 0-3

Unirea 1924 – CSO Cugir: 1-4

Unirea Ungheni – CS Hunedoara: 2-1

CS Ocna Mureş – Sticla Arieşul Turda: 0-2

Avântul Reghin – Industria Galda: 0-0.

 

* Foto generică: PIXEL ProSport

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ