LIGA NAȚIONALĂ – Medicina Târgu Mureș a pierdut, cu 3-0, meciul cu Rapid București

0
52

VOLEI FEMININ. În turneul al şaselea al Diviziei A1 la volei feminin, la București, nou-promovata CSU Medicina CNUE Târgu Mureş (clasată pe ultimul loc în prima divizie valorică),  a pierdut cu 3-0 (25-15, 25-16, 25-21) meciul cu CS Rapid.

 

Deși la puncte decisive a fost un echilibrui perfect (29-29), iar mureșencele au fost mai bune la serviciu (când l-au avut – 8-2 la puncte realizate direct din serviciu, ași), meciul a fost câștigat  de rapidiste (în o oră și 17 minute de la fluierul de început) prin blocajul formidabil (12-2 la puncte realizate prin acest procedeu) și prin greșelile neforțate ale adversarei (32-13).

 

Pentru târgumureșence au punctat: sârboaica Sara Pavlović (14 puncte – cele mai multe din meci), canadianca Andrea Mitrovic și Isabela Florina Murariu (câte 6 puncte), sârboaica Milica Jovanović (4 puncte), georgiana Laura Simoniia (3 puncte), Raisa Laura Ioan și muntenegreanca Jelena Cvijović (câte 2 puncte), americanca Paige Alexandra Alsten și Iarina Luana Axinte (câte 1 punct).

 

De la învingătoare s-au remarcat Irina Cristina Radu (11 puncte), brazilianca Natalia Aparecida Martins Silva (9 puncte), brazilianca Leticia Magnani Hage și Alexandra Sabo (câte 8 puncte).

 

În turneul din Polivalenta de la Rapid, târgumureșencele mai dispută două partide, sâmbătă, 3 aprilie, cu CSM Lugoj și duminică, 4 aprilie, cu CS “U” NTT Data Cluj.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ