MARKETING TEATRAL – Abonament la cele patru premiere din actuala stagiune ale Companiei „Liviu Rebreanu”

0
185
foto: Compania „Liviu Rebreanu”

DECIZIE. Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş a pus în vânzare, pentru prima oară, un abonament cu loc prestabilit care dă accesul posesorului să asiste la toate cele patru premiere din actuala stagiune. Decizia de marketing s-a materializat prin noul Abonament de Premieră “Vasile Vasiliu” al cărui cost este de 140 de lei (prețul unui bilet la o premieră a companiei teatrale este de 60 de lei).

 

Conform departamentului de marketing, în stagiunea 2018-2019, Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş are programate încă patru premiere (toate vor fi prezentate în Sala Mare – prima premieră, ): „Navigatorul” – de Conor McPherson, regia Cristi Juncu (are loc în 16 octombrie); „Mocheta” – de Fraţii Presniakov, regia Sori Militaru; „D’ale carnavalului” – de I. L. Caragiale, regia Adrian Iclenzan; „Trei femei înalte” – de Edward Albee, regia Alexandru Dabija.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ