MARKETING TEATRAL – Abonament la cele patru premiere din actuala stagiune ale Companiei „Liviu Rebreanu”

0
84
foto: Compania „Liviu Rebreanu”

DECIZIE. Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş a pus în vânzare, pentru prima oară, un abonament cu loc prestabilit care dă accesul posesorului să asiste la toate cele patru premiere din actuala stagiune. Decizia de marketing s-a materializat prin noul Abonament de Premieră “Vasile Vasiliu” al cărui cost este de 140 de lei (prețul unui bilet la o premieră a companiei teatrale este de 60 de lei).

 

Conform departamentului de marketing, în stagiunea 2018-2019, Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş are programate încă patru premiere (toate vor fi prezentate în Sala Mare – prima premieră, ): „Navigatorul” – de Conor McPherson, regia Cristi Juncu (are loc în 16 octombrie); „Mocheta” – de Fraţii Presniakov, regia Sori Militaru; „D’ale carnavalului” – de I. L. Caragiale, regia Adrian Iclenzan; „Trei femei înalte” – de Edward Albee, regia Alexandru Dabija.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here