Maybelline New York anunță inițiativa Brave Talk: instruire gratuită în sănătate mentală pentru studenți

Maybelline New York lansează programul global Brave Talk, o inițiativă care se concentrează pe furnizarea de instruire universitară în domeniul sănătății mentale. Acest program a fost creat în parteneriat cu experți în sănătate mentală și oferă studenților instrumentele necesare pentru a susține persoanele din jurul lor care experimentează anxietate sau depresie.

Conform unui studiu, peste 54% dintre studenții din primul lor an universitar au simțit frecvent anxietate încă de la începutul facultății, dar aproximativ 60% dintre ei nu caută ajutor de la profesioniști. În schimb, se bazează pe prietenii lor pentru sprijin. Acest lucru subliniază importanța unei rețele de susținere și a deschiderii dialogului în ceea ce privește sănătatea mentală.

Programul Brave Talk își propune să ofere studenților abilitățile necesare pentru a susține colegii care ar putea avea dificultăți legate de sănătatea mentală și să îi ajute să se conecteze cu serviciile de îngrijire. Acesta se bazează pe programul Brave Together al mărcii, lansat în 2020, care urmărește eliminarea stigmatizării anxietății și depresiei la nivel mondial și face suportul individual pentru sănătatea mentală accesibil pentru toți.

Brave Talk oferă instruire bazată pe scenarii și include „Cei 5 Pași B.R.A.V.E.”, un cadru pentru a iniția conversații cu prietenii sau colegii care ar putea avea nevoie de ajutor în domeniul sănătății mentale.

La nivel local, campania se desfășoară în parteneriat cu organizația non-profit depreHUB și este activată prin traininguri offline și online pentru a oferi studenților abilitățile necesare pentru a recunoaște semnele și simptomele problemelor de sănătate mentală și pentru a crea o rețea de susținere în mediul universitar.

Brave Talk reprezintă un pas important în promovarea sănătății mintale și în încurajarea conversațiilor deschise pentru a asigura sprijinul necesar celor care se confruntă cu astfel de probleme. Este un demers care vizează să asigure că nimeni nu luptă singur cu problemele de sănătate mentală și că suportul este accesibil pentru toți cei care au nevoie de el. Programul se aliniază cu obiectivul global de a ajunge la 1 milion de oameni cu suport individual și de a dona 10 milioane de dolari pentru cauze legate de sănătatea mentală până în 2025.

Brave Talk reprezintă o inițiativă importantă în eforturile de a combate stigmatizarea și de a asigura că toți cei care se confruntă cu probleme de sănătate mentală primesc sprijinul și resursele de care au nevoie. Programul oferă abilități practice pentru a recunoaște și aborda aceste probleme, contribuind la crearea unei culturi în care sănătatea mentală este o prioritate și în care oricine poate găsi ajutor și sprijin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare