Nouă sucursală CIS Gaz în Egipt

INDUSTRIE. CIS Gaz, o companie cu capital privat, fondată în 1990, este unul dintre liderii industriei de petrol și gaze naturale din România, cu o prezență puternică pe plan internațional și parteneriate exclusive pentru o gamă completă de produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

Compania românească CIS Gaz, cu o experiență de peste 30 de ani în construcții-montaj conducte colectoare de transport și distribuție gaze naturale, continuă să-și extindă prezența pe piața egipteană prin deschiderea unei noi sucursale în Cairo. Această mișcare face parte din strategia de expansiune a companiei și consolidare a poziției sale în regiune, iar primele echipamente fabricate în România au fost deja livrate în cadrul proiectului Hayah Karima, derulat de guvernul egiptean.

Proiectul Hayah Karima reprezintă cel mai mare program național al statului egiptean, prin care peste 1.400 de sate și orașe mici și mijlocii vor fi conectate la rețeaua de gaze naturale. În cadrul acestui program, CIS Gaz, în parteneriat cu Total Gaz, va furniza stații de reglare și măsurare a gazelor naturale, produse în România. Aceste echipamente, incluzând 22 de stații noi și modernizarea a nouă stații existente, urmează să ajungă în Egipt până la finalul lunii martie a acestui an. Beneficiarul proiectului este compania de gaze egipteană Egyptian Natural Gas Holding Company (EGAS).

CEO-ul CIS Group, Sebastian Călugăr, subliniază importanța acestei mișcări strategice, evidențiind perspectivele de creștere și inovare ale companiei. Noua sucursală din Cairo va spori capacitatea CIS Gaz de a deservi clienții din regiune și va facilita implementarea proiectelor complexe, inclusiv cele derulate în colaborare cu Town Gas, cea mai mare companie de distribuție de gaze naturale din Egipt.

În plus, CIS Gaz a semnat recent un contract cu Town Gas, consolidând astfel parteneriatul dintre cele două companii și stabilind bazele pentru cooperare pe termen lung în domeniul transportului și distribuției de gaze naturale în ambele piețe.

În paralel cu expansiunea în Egipt, CIS Gaz a participat activ la evenimente internaționale relevante în domeniul energiei, precum Forumul Economic Italia-România de la Roma și târgul internațional EGYPES 2024, unde și-a promovat serviciile și produsele. Participarea la aceste evenimente marchează angajamentul continuu al companiei pentru identificarea și valorificarea unor noi oportunități de cooperare în sectorul energetic.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare