OFICIAL – Alte două cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean, infectate cu noul coronavirus: până acum, 113 cadre medicale din Mureș au fost pozitive

0
264

CORONAVIRUS. Două cadre medicale angajate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş sunt pozitive sunt confirmate pozitiv COVID-19 și au fost internate în Secţia Clinică Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean Mureş, a anunțat conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș. Cadrele medicale sunt asimptomatice și au o stare de sănătate bună.

 

DSP Mureș a declanașat ancheta epidemiologică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. De la începutul pandemiei de coronavirus şi până în 6 iulie 2020, 113 de cadre medicale din județul Mureș au fost declarate pozitiv cu COVID-19, 110 dintre acestea fiind vindecate și externate din spital, iar un caz s-a soldat cu deces (brancardierul de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, decedat în 15 aprilie 2020).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ