OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
4502

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (14 zile), în județul Mureș s-au înregistrat 198 de cazuri noi în 37 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 93 de cazuri: Târgu Mureș

* 11 cazuri: Mădăraș

* 10 cazuri: Sighișoara

* 7 cazuri: Reghin

* 5 cazuri: Bahnea, Cristești

* 4 cazuri: Ungheni, Band, Corunca, Sâncraiu de Mureș

* 3 cazuri: Târnăveni, Luduș, Ceuașu de Câmpie, Deda, Gheorghe Doja, Mica, Petelea, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Suplac

* 2 cazuri: Iernut, Apold, Ghindari, Lunca

* 1 caz: Albești, Aluniș, Bala, Bogata, Daneș, Gănești, Gornești, Gurghiu, Ogra, Păsăreni, Sânger, Șăulia, Tăureni.

 

TOTAL Județ Mureș: 198 de cazuri noi/ultimele 14 zile.

 

În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 122 persoane confirmate pozitiv. De la începutul pandemiei, în județ s-au înregistrat 1.507 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, iar în spitalele din județul Mureș au decedat 110 persoane diagnosticate pozitiv COVID-19.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ