OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
3161

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (14 zile), în județul Mureș s-au înregistrat 198 de cazuri noi în 37 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 93 de cazuri: Târgu Mureș

* 11 cazuri: Mădăraș

* 10 cazuri: Sighișoara

* 7 cazuri: Reghin

* 5 cazuri: Bahnea, Cristești

* 4 cazuri: Ungheni, Band, Corunca, Sâncraiu de Mureș

* 3 cazuri: Târnăveni, Luduș, Ceuașu de Câmpie, Deda, Gheorghe Doja, Mica, Petelea, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Suplac

* 2 cazuri: Iernut, Apold, Ghindari, Lunca

* 1 caz: Albești, Aluniș, Bala, Bogata, Daneș, Gănești, Gornești, Gurghiu, Ogra, Păsăreni, Sânger, Șăulia, Tăureni.

 

TOTAL Județ Mureș: 198 de cazuri noi/ultimele 14 zile.

 

În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 122 persoane confirmate pozitiv. De la începutul pandemiei, în județ s-au înregistrat 1.507 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, iar în spitalele din județul Mureș au decedat 110 persoane diagnosticate pozitiv COVID-19.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here