OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
1879

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (7-20 septembrie 2020), în județul Mureș s-au înregistrat 151 de cazuri noi în 37 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 68 de cazuri: Târgu Mureș

* 12 cazuri: Sighișoara

* 7 cazuri: Reghin

* 5 cazuri: Vânători

* 4 cazuri: Târnăveni, Luduș, Ungheni, Albești, Sâncraiu de Mureș

* 3 cazuri: Sovata, Beica de Jos, Sângeorgiu de Mureș

* 2 cazuri: Sângeorgiu de Pădure, Band, Mădăraș, Pănet, Sântana de Mureș

* 1 caz: Sărmașu, Acățari, Bahnea, Brâncovenești, Ceuașu de Câmpie, Chibed, Corunca, Crăciunești, Cristești, Fărăgău, Grebenișu de Câmpie, Livezeni, Lunca, Neaua, Ogra, Sânpaul, Sânpetru de Câmpie, Stânceni, Valea Largă, Zău de Câmpie

 

TOTAL Județ Mureș: 151 de cazuri noi/ultimele 14 zile.

 

Până astăzi, 21 septembrie, în județul Mureș au fost confirmate 1.660 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 (cu 63 de cazuri mai multe decât în urmă cu o săptămână), din care au fost declarate vindecate 716 persoane și au decedat 115 persoane. În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 85 persoane confirmate pozitiv.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ