OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
7722

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (14-28 septembrie 2020), în județul Mureș s-au înregistrat 200 de cazuri noi în 38 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 103 cazuri: Târgu Mureș

* 10 cazuri: Sighișoara

* 7 cazuri: Reghin, Luduș

* 6 cazuri: Iernut, Sâncraiu de Mureș

* 5 cazuri: Albești, Vânători

* 4 cazuri: Sărmașu, Sângeorgiu de Mureș

* 3 cazuri: Târnăveni, Band, Corunca, Ibănești

* 2 cazuri: Ungheni, Cristești, Fântânele, Gurghiu, Suplac, Valea Largă

* 1 caz: Sângeorgiu de Pădure, Sovata, Aluniș, Băgaciu, Bahnea, Crăciunești, Daneș, Fărăgău, Gheorghe Doja, Glodeni, Grebenișu de Câmpie, Miheșu de Câmpie, Ogra, Pănet, Sânpaul, Sânpetru de Câmpie, Voivodeni, Zău de Câmpie

 

TOTAL Județ Mureș: 200 de cazuri noi/ultimele 14 zile.

 

Până astăzi, 29 septembrie, în județul Mureș au fost confirmate 1.660 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 (cu 157 de cazuri mai multe decât în urmă cu o săptămână), din care au fost declarate vindecate 731 de persoane și au decedat 124 de persoane (cu 9 mai multe decât în urmă cu o săptămână). În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 124 persoane confirmate pozitiv.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ