OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
4427

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (21 septembrie – 4 octombrie 2020), în județul Mureș s-au înregistrat 376 de cazuri noi în 57 de localități. Într-un exercițiu de transparență, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 165 cazuri: Târgu Mureș

* 18 cazuri: Sâncraiu de Mureș

* 15 cazuri: Sighișoara

* 14 cazuri: Luduș, Sângeorgiu de Mureș

* 12 cazuri: Iernut

* 9 cazuri: Reghin, Albești

* 8 cazuri: Corunca

* 7 cazuri: Papiu Ilarian

* 6 cazuri: Band, Sântana de Mureș

* 5 cazuri: Ungheni, Aluniș, Cristești

* 4 cazuri: Sărmașu, Ernei, Gurghiu, Valea Largă

* 3 cazuri: Târnăveni, Gheorghe Doja, Gornești, Ibănești, Pănet, Suplac

* 2 cazuri: Miercurea Nirajului, Ceuașu de Câmpie, Daneș, Fântânele, Glodeni, Iclănzel, Lunca, Ogra, Petelea, Sânpaul, Șăulia, Zău de Câmpie

* 1 caz: Sângeorgiu de Pădure, Băgaciu, Bahnea, Beica de Jos, Crăciunești, Cuceredea, Cuci, Gălești, Gănești, Grebenișu de Câmpie, Hodac, Hodoșa, Livezeni, Mădăraș, Miheșu de Câmpie, Pogăceaua, Râciu, Sânger, Solovăstru, Voivodeni

TOTAL Județ Mureș: 376 de cazuri în ultimele 14 zile.

 

Până astăzi, 5 octombrie, conform CJSU Mureș și DSP Mureș, în județul Mureș au fost confirmate 2.041 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 (cu 381 de cazuri mai multe decât în urmă cu o săptămână), din care au fost declarate vindecate 758 de persoane (cu 27 de persoane mai multe decât în urmă cu o săptămână) și au decedat 128 de persoane (cu 4 mai multe decât în urmă cu o săptămână). În acest moment, potrivit datelor DSP Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 138 persoane confirmate pozitiv.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ