OFICIAL – Distribuția pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
4118

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (14 zile), în județul Mureș s-au înregistrat 171 de cazuri noi în 35 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 81 de cazuri: Târgu Mureș

* 21 de cazuri: Sighișoara

* 10 cazuri: Reghin

* 4 cazuri: Ungheni, Târnăveni, Sâncraiu de Mureș

* 3 cazuri: Cristești, Mădăraș, Sântana de Mureș, Vătava, Voivodeni

* 2 cazuri: Luduș, Albești, Apold, Bahnea, Bălăușeri, Mica, Petelea

* 1 caz: Aluniș, Band, Ceuașu de Câmpie, Cucerdea, Daneș, Gănești, Ghindari, Gurghiu, Hodac, Livezeni, Miheșu de Câmpie, Pănet, Pogăceaua, Rușii Munți, Sânpetru de Câmpie, Șincai, Solovăstru, Sovata.

 

În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, în județul Mureș, rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este de 0,29/1.000 de locuitori.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ