OFICIAL – În Târgu Mureș, primul oficiu poștal care face posibilă plata cu cardul bancar

0
521

UTIL. Oficiul Poștal nr. 1 din Tîrgu Mureș (situat pe strada Revoluției nr. 2A, în spatele Catedralei ortodoxe Înălțarea Domnului) este prima unitate a Poștei Române din județul Mureș care face posibilă plata cu cardul bancar, fiind inclusă în rețeaua celor 50 de subunități poștale din țară care a fost doată cu terminale POS. Poșta Română a anunțat că până la sfârșitul acestui an, la nivel național, 1.000 de oficii vor fi dotate cu terminale POS.

 

Plata cu cardul se va efectua pentru o gamă variată de servicii poştale precum vânzare de mărfuri, timbre poştale, timbre fiscale, timbre judiciare, mandate încasare facturi, trimiteri de corespondenţă internă şi internaţională, trimiteri de colete interne şi internaţionale, servicii poştale express interne şi internaţionale.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ