OFICIAL – Noua distribuție pe localitățile din județul Mureș a cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele două săptămâni

0
1938

CORONAVIRUS. În ultimele două săptămâni (31 august – 13 septembrie 2020), în județul Mureș s-au înregistrat 192 de cazuri noi în 46 de localități. Într-un exercițiu de transparență, DSP Mureș a făcut publică distribuția pe localități a cazurilor noi pozitive înregistrate în ultimele 14 zile în județul Mureș:

 

* 73 de cazuri: Târgu Mureș

* 13 cazuri: Sighișoara

* 9 cazuri: Mădăraș

* 8 cazuri: Reghin

* 5 cazuri: Târnăveni, Luduș, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș

* 4 cazuri: Ungheni, Albești, Band, Corunca, Cristești

* 3 cazuri: Bahnea, Beica de Jos, Ceuașu de Câmpie, Gheorghe Doja, Lunca, Sântana de Mureș, Suplac

* 2 cazuri: Iernut, Deda, Pănet

* 1 caz: Sângeorgiu de Pădure, Sovata, Acățari, Apold, Bala, Bogata, Brâncovenești, Chibed, Ghindari, Gornești, Grebenișu de Câmpie, Gurghiu, Livezeni, Mica, Neaua, Ogra, Păsăreni, Sânpaul, Șăulia, Stânceni, Tăureni, Valea Largă, Vânători.

 

TOTAL Județ Mureș: 192 de cazuri noi/ultimele 14 zile.

 

Până astăzi, 15 septembrie, în județul Mureș au fost confirmate 1.597 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, din care au decedat 113 persoane. În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, sunt internate în spitalele din județul Mureș 108 persoane confirmate pozitiv.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ