OFICIAL – Prim-ministrul Ludovic Orban vine vineri în Târgu Mureș, Reghin și Târnăveni

0
1290
Ludovic Ordan

DELEGAȚIE GUVERNAMENTALĂ. Așa cum msnews a anunțat AICI, vineri, 18 septembrie 2020, prim-ministrul Ludovic Orban vine în județul Mureș pentru a participa la deschiderea traficului rutier pe sectoarele de autostradă A3, sector Iernut-Chețani (17,9 km) și Nodul Chețani (1,3 km), inaugurarea fiind programată la ora 14.00. Prim-ministrul Orban va fi însoțit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

 

De la Chețani, delegația guvernamentală va face o vizită în Târnăveni, la ora 15.30 fiind programată o întânire la Sala de Sport (investiție a Companiei Naționale de Investiții) și la Școala Gimnazială Avram Iancu din localitate. În fine, ultimul punct al vizitei în județul Mureș este în Reghin, acolo unde, la ora 17.30, prim-ministrul Orban va face o vizită la fabrica de utilaje agricole IRUM.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ