OFICIAL – Se redeschid zborurile regulate de pe Aeroportul din Târgu Mureș spre Anglia, Germania și Ungaria și alte 6 zboruri charter spre Egipt și Turcia

0
1588

AEROPORTUL TÂRGU MUREȘ. Compania aeriană WizzAir a anunțat redeschiderea celor trei zboruri regulate de pe Aeroportul Transilvania din Vidrasău / Târgu Mureș spre Londra (Anglia), Memmingen (Germania) și Budapesta (Ungaria), pe care le-a suspendat temporar din cauza pandemiei de COVID-19.

 

Astfel, conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat că zborul spre Londra – Luton va fi redeschis în 19 mai și va avea curse regulate în zilele de miercuri și duminică. Zborurile spre Memmingen (Germania) și Budapesta (Ungaria) se redeschid la începutul lunii iunie (spre Germania în 1 iunie, cu program în zilele de marți și sâmbătă, iar spre Ungaria în 2 iunie, cu program în zilele de miercuri şi duminică).

 

De asemenea, începând din 22 aprilie 2021 încep cursele charter de sezon (vacață/turistice) către destinații din Egipt și Turcia, după următorul program:

 

• din 22 aprilie (în zilele de joi): Hurghada (Egipt), operat cu compania aeriană Animawings (România);

• din 28 aprilie (în zilele de miercuri): Hurghada (Egipt) operat cu compania aeriană Tarom (România);

• din 8 iunie (în zilele de marţi): Antalya (Turcia), operat cu compania aeriană Animawings (România);

• din 11 iunie (în zilele de vineri): Antalya (Turcia), operat cu compania aeriană Tarom (România);

• din 12 iunie (în zilele de sâmbătă): Hurghada (Egipt), operat cu compania aeriană HiSky (Republica Moldova);

• din 14 iunie (în zilele de luni): Antalya (Turcia) operată cu compania aeriană Tarom (România).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ