OFICIAL – Veste bună: Comisia Europeană a aprobat astăzi finanţarea cu 248 de milioane de euro a Autostrăzii Câmpia Turzii – Târgu Mureş

0
1037

FINANȚARE. Comisia Europeană a aprobat, marţi, 19 iunie 2018, finanţarea proiectului de edificare a Autostrăzii Câmpia Turzii – Târgu Mureş. Anunțul oficial a fost făcut de comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu.

 

“Din toate consultările interservicii, am aprobat astăzi Autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş, în valoare de 248 de milioane de euro. Acest tronson atât de aşteptat poate intra în linie dreaptă, pentru că începând de mâine banii vor intra în bugetul naţional pentru a fi folosiţi la realizarea acestei părţi de autostradă”, a declarat Corina Creţu în cadrul unei conferințe (“Economie Durabilă în Europa”) desfășurate în Parlamentul European.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ