Pensiile pe decembrie 2023. Când se vor da ?

PENSII. Pensia pentru luna decembrie din 2023 va intra la data obișnuită. Această asigurare vine din partea șefului Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu, care a venit cu lămuriri menite să liniștească populația înainte de sărbătorile de iarnă. Desigur, cu sărbătorile care se apropie, cetățenii sunt mai atenți la veniturile lor, iar cei care primesc pensii se întreabă când își vor primi banii în luna decembrie.

Șeful CNPP a făcut declarații pentru a clarifica situația și pentru a-i asigura pe pensionari că nu există nicio problemă cu banii, iar pensiile vor fi plătite la timp, înainte de sărbători. De asemenea, a dat detalii despre data când se vor face viramentele pentru pensii, care este o veste bună pentru cei care primesc pensiile prin intermediul cardului bancar. Aceștia vor putea vedea banii pe cardul lor încărcați începând cu data de 12 decembrie.

Președintele Casei Naționale de Pensii Publice a subliniat că banii pentru pensii sunt disponibili și că nu există nicio problemă în ceea ce privește finanțarea acestora. Acest lucru ar trebui să liniștească pensionarii care se îngrijorează cu privire la veniturile lor înainte de sărbătorile de iarnă.

De asemenea, pentru pensionarii care primesc banii numerar, Baciu a menționat că aceștia pot aștepta ca poștașii să livreze pensiile între zilele 1 și 15 ale fiecărei luni. Chiar și în luna decembrie, pensiile vor ajunge la beneficiari până la data de 15. Cu aceste asigurări, pensionarii pot planifica mai bine sărbătorile de iarnă și cheltuielile pentru perioada festivă fără a-și face griji în privința primirii pensiilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare