PERFORMANȚĂ – Mureș Monsters, vicecampioană națională la fotbal american: deznodământ previzibil în RoBowl, Bucharest Rebels al cincilea titlu

FOTBAL AMERICAN. Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la București, în finala Campionatului Naţional de Fotbal American al României – RoBowl, Bucharest Rebels a câştigat, cu 40-30 (14-8), meciul cu Mureş Monsters. Pentru Bucharest Rebels acesta este al cincilea titlu de campioană (precedentele fiind câștigate în anii 2014, 2015, 2016 și 2019), iar Mureş Monsters a jucat prima sa finală – de altfel, Mureş Monsters nu a mai obţinut o victorie în timpul campionatului, din 2013 până în actualul sezon.

 

Mureș Monsters s-a clasat pe locul 3 în sezonul regulat (după Bucharest Rebels și Reșița Locomotives), reușind în sezonul regulat primele sale 3 victorii din istoria participării sale în Campionatul Național (au învins Bucharest Titans cu 62-0, Timișoara 89ers cu 24-18 și Cluj Crusaders cu 26-24, fiind învinsă doar de Bucharest Rebels și Reșița Locomotives). În semifinală, Mureș Monster a câștigat la Reșița cu 30-26 (acolo unde în sezonul regulat a pierdut cu 36-16).

 

Bucureștii au învins în semifinală Cluj Crusaders, cu 56-0. În meciul din sezonul regulat dintre cele două finaliste, desfășurat în prima etapă, Bucharest Rebels a câștigat, la București, cu 18-12.

 

Performanța clubului mureșean este una de apreciat, în contextul în care au revenit după anul pandemic într-un mare fel, fiind desemnați “Surpriza campionatului”. De aceea argintul acesta este aur curat.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare