PERFORMANȚĂ – Mureș Monsters, vicecampioană națională la fotbal american: deznodământ previzibil în RoBowl, Bucharest Rebels al cincilea titlu

0
186

FOTBAL AMERICAN. Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la București, în finala Campionatului Naţional de Fotbal American al României – RoBowl, Bucharest Rebels a câştigat, cu 40-30 (14-8), meciul cu Mureş Monsters. Pentru Bucharest Rebels acesta este al cincilea titlu de campioană (precedentele fiind câștigate în anii 2014, 2015, 2016 și 2019), iar Mureş Monsters a jucat prima sa finală – de altfel, Mureş Monsters nu a mai obţinut o victorie în timpul campionatului, din 2013 până în actualul sezon.

 

Mureș Monsters s-a clasat pe locul 3 în sezonul regulat (după Bucharest Rebels și Reșița Locomotives), reușind în sezonul regulat primele sale 3 victorii din istoria participării sale în Campionatul Național (au învins Bucharest Titans cu 62-0, Timișoara 89ers cu 24-18 și Cluj Crusaders cu 26-24, fiind învinsă doar de Bucharest Rebels și Reșița Locomotives). În semifinală, Mureș Monster a câștigat la Reșița cu 30-26 (acolo unde în sezonul regulat a pierdut cu 36-16).

 

Bucureștii au învins în semifinală Cluj Crusaders, cu 56-0. În meciul din sezonul regulat dintre cele două finaliste, desfășurat în prima etapă, Bucharest Rebels a câștigat, la București, cu 18-12.

 

Performanța clubului mureșean este una de apreciat, în contextul în care au revenit după anul pandemic într-un mare fel, fiind desemnați “Surpriza campionatului”. De aceea argintul acesta este aur curat.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ